Ejerforeningen Egeparken · 2680 Solrød Strand

20_udsigt_1.jpg

Ladebrik til el-biler

Sperto er blevet til Nordlys. Der skal derfor nu bestilles ladekort eller ladebrik via Nordlys.

Inden du bestiller ladekort eller ladebrik, skal du først sende en mail til administrator, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende oplysninger:
Navn, Adresse, mailadresse og nummerplade.

Disse oplysninger bliver videregivet til ParkZone, da du skal registreres til at måtte holde på ladepladserne.
Hold ikke på pladserne, før du har fået en bekræftelse på, at din bil er registreret som el-bil i systemet.
Hvis din nummerplade ikke er registreret som el-bil, men kun er almindeligt registreret hos ParkZone, så vil du få P-afgift for at holde på ladepladserne.

Når din nummerplade er registreret som el-bil kan du gå ind på Nordlys' hjemmeside https://norlys.dk/opladning/sperto/ og oprette dig som kunde under menuen midt på siden "Boligforening eller virksomhed (tidligere Sperto-kunde)".

I feltet ”Hvem skal betale for ladebrik/ladekort?"” skal du vælge ”Privatperson”
I feltet ”Hvilken virksomhed eller boligforening er du tilknyttet?” skal du skrive ”E/F Egeparken”

Indtil videre er der ikke flere el-biler i Egeparken end der er lade standere. Derfor er der på nuværende tidspunkt ikke nogen tidsbegrænsning på pladserne. Efterhånden som der kommer flere el-biler, så vil reglerne løbende blive ændret. Aktuelt gældende regler vil være at finde på denne side. Når der laves ændringer, så vil disse blive sendt ud til den mailadresse, som er oplyst til administrator i forbindelse med oprettelsen.